Gaffer Tape

Grid View:

Deltec Gaffer Tape Pro Grijs 46 mm x 50 m

(0)
15,00€

De Deltec Gaffer Tape pro Grijs is 46 mm breed en 50 m lang en behoort tot de top onder de Gaffer tape. Met deze Gaffer tape kunt u alle kanten op. Zo kunt u het gebruiken om bedrading op verschillend..

Deltec Gaffer Tape Pro Wit 46 mm x 50 m

(0)
15,00€

De Deltec Gaffer Tape pro Wit is 46 mm breed en 50 m lang en behoort tot de top onder de Gaffer tape. Met deze Gaffer tape kunt u alle kanten op. Zo kunt u het gebruiken om bedrading op verschillende ..

Deltec Gaffer Tape Pro Zwart 46 mm x 50 m

(0)
15,00€

De Deltec Gaffer Tape pro Zwart is 46 mm breed en 50 m lang en behoort tot de top onder de Gaffer tape. Met deze Gaffer tape kunt u alle kanten op. Zo kunt u het gebruiken om bedrading op verschillend..

Falcon Eyes Gaffer Tape Blauw 5 cm x 50 m

(0)
13,50€

De blauwe gaffer tape van Falcon Eyes is een echte alleskunner. In tegenstelling tot duct tape laat gaffer tape geen lijmresten achter en is het makkelijk te verwijderen. De tape heeft een breedte van..

Falcon Eyes Gaffer Tape Grijs 5 cm x 50 m

(0)
13,50€

De Falcon Eyes Gaffer Tape Grijs is een speciale tape wat gemakkelijk te verwijderen is en in tegenstelling tot Duct Tape geen lijmresten achterlaat. De tape kan gebruikt worden voor vele doeleinden, ..

Falcon Eyes Gaffer Tape Groen 5 cm x 50 m

(0)
13,50€

De groene gaffer tape van Falcon Eyes is een echte alleskunner. In tegenstelling tot duct tape laat gaffer tape geen lijmresten achter en is het makkelijk te verwijderen. De tape heeft een breedte van..

Falcon Eyes Gaffer Tape Wit 5 cm x 50 m

(0)
13,50€

De Falcon Eyes Gaffer Tape Wit is een speciale tape wat gemakkelijk te verwijderen is en in tegenstelling tot Duct Tape geen lijmresten achterlaat. De tape kan gebruikt worden voor vele doeleinden, wa..

Falcon Eyes Gaffer Tape Zwart 5 cm x 50 m

(0)
13,50€

De Falcon Eyes Gaffer Tape Zwart is een speciale tape wat gemakkelijk te verwijderen is en in tegenstelling tot Duct Tape geen lijmresten achterlaat. De tape kan gebruikt worden voor vele doeleinden, ..

1 - 8 van 8 (1 pagina's)