DNP Digitaal Pasfoto Systeem ID Plus met ID600 Printer

1.693,50€
Excl. BTW: 1.411,25€
Merk:
Productcode: 670700
Beschikbaar: Op voorraad
DNP Digitaal Pasfoto Systeem ID Plus met ID600 PrinterIdeal, Bancontact en Maestro Promotie
Je krijgt automatisch 5% korting.

Specificaties

  • column_23 1x ID600 printer; 1x Pasfoto-tablet met toetsenbord; 1x Digitale pen voor tablet; 1x AAA-batterij voor pen; 1x USB-C male naar USB 2.0 female adapter; 1x Stroomkabel printer; 1x Stroomkabel tablet; 1x USB-kabel printer naar tablet

Product Omschrijving

DNP Digitaal Pasfoto Systeem ID Plus met ID600 Printer

Het ID+ pasfotosysteem van DNP bestaat uit een ID600 fotoprinter en een 10.1” tablet met pasfotosoftware. Met het ID+ (ID Plus) systeem biedt DNP een moderne opvolger van de Sony C200/C300 en DNP ID400. U maakt eenvoudig een foto met de 5 megapixel camera van de tablet of een externe camera. De foto wordt binnen 15 seconden afgedrukt op speciaal ID600 glanspapier, zonder DNP-logo op de achterzijde.

Bekijk hier een uitgebreide vergelijking van onze DNP-printers

ID+ is een voordelige oplossing voor pasfoto’s

Bij andere pasfotosystemen wordt vaak gebruik gemaakt van een losse camera, laptop en software. ID+ werkt anders. Deze eenvoudige oplossing maak het mogelijk om voor een laag bedrag te starten met uw eigen pasfoto-onderneming. De functies zijn beperkt, zo is er geen cloudopslag. Het enige dat u naast het ID+ systeem nodig heeft, zijn een egale belichting en een witte/lichtgrijze achtergrond. Uiteraard zijn er ook vele accessoires verkrijgbaar, zoals een pasfototang, pasfotomapjes, pasfotokruk en meer. U bekijkt ze bij het tabblad ‘optionele accessoires’.

Biometrische herkenning ID+

De speciale DNP-software scant een pasfoto op meer dan 10 punten. Zo wordt de foto automatisch bijgesneden en krijgt u een waarschuwing wanneer de foto onverhoopt niet aan alle eisen voldoet.

ID+ verbinden met externe camera

Om een externe camera te verbinden, kunt u gebruik maken van een optionele FlashAir SD-kaart van Toshiba. De ID+ heeft een ingebouwde koppeling om foto’s draadloos te ontvangen. Uiteraard kunt u foto’s ook importeren via een USB-kabel.

Beschikbare landen en talen

De software is geoptimaliseerd voor de eisen van vrijwel alle voorkomende landen. Denk hierbij aan Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Italië. De taal van de software kan worden ingesteld o.a. Nederlands, Engels en Duits.

Belichting foto’s ID+

De ingebouwde camera van het ID+ systeem eist plaatsing bij een raam, waar een grote hoeveelheid daglicht naar binnen valt. Mocht dit op uw locatie niet mogelijkheid zijn, kunt u alsnog gebruikmaken van kunstlicht. Wij adviseren de SB01-set of 2x de SO-48TD (zie optionele accessoires).

Waarom starten met uw eigen pasfotoservice?

- Het genereert extra traffic in uw winkel wat kan leiden tot extra aankopen.
- Er is een oneindige productvraag: iedereen heeft periodiek nieuwe pasfoto’s nodig.
- Breed publiek: iedere Nederlander heeft pasfoto’s nodig. Ook voor baby’s is dit verplicht.
- Goede marges: gunstige kostprijs, korte handelingstijd.

Garantie: voor dit model printer geldt een garantietermijn van 2 jaar of tot 30.000 prints. Het is niet aan te raden verschillende mediabreedtes te gebruiken op één en dezelfde printer. Lees voor meer informatie de handleiding.

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.